۴ پاسخ

جای خوب برید حتما، چون وقت معمولی هم اگه بهداشت رعایت نشه میتونه باعث عفونت بشه، که تو بارداری مستعد تره ، مثلا شاید دست اپیلاسیون کار میکروب داشته باشه یا چه میدونم تخت و محیط و ...
مراقب باشید در کل

دوستم همیشه جای خوبی میرفت اپیلاسیون بیکینی
یکبار اتفاقی پوستش کنده شد و دچار عفونت شد،دوماهی درگیر بود و درد زیادی داشت.دکترش گفت اجازه اینکار رو نداری دیگه تو بارداری

من امروز انجام دادم اتفاقی هم نیفتاد عزیزم

سلام عزیزم اگه درد داشته باشی و باعث.انقباض انبساط لگنت و بچه بشه خوب نیست اخه ادم یهو دردش میاد