۵ پاسخ

سلام عزیزم دختر منم سه روز رفته توی سه ماه ..میتونید انگشتاشو بزارید جلوی چشم خودتون بردارید و بگید دالی ..میتونید ی پارچه بندازید تو صورتش بد بکشید اونور خودتون بخندید تا یا بگیره ..دختر من ب این کارا عکس العمل نشون میده

من براش شعر میخونم و کتاب داستان با صداهای مختلف البته کتابم میگیرم جلوش تا تصویر رنگیا رو ببینه از جغجغه هم زیاد استفاده میکنم

یک نمونش 👇

من بهش عکسای کتاب نشون میدم
از گوگل براش آهنگای شاد بچگونه دانلود میکنم
و جغجغه براش تکون میدم
البته جغجغه ش باتری میخوره نور و صدا داره

باهاش حرف بزن بخند ،بحرف مزاد هوشیار میشه