۵ پاسخ

همینجور ک خودمون با لمس کردن میخوای چیزیو کشف کنیم بچه ام با دهانش دنیای اطرافشو کشف میکنه الان دستش براش جالبه بزار راحت باشه خودش رهاش میکنه

سلام چون بچه داخل شکم مادرهم انگشت شصت شومیمکه.بیرون هم این کاروانجام میده.

نوزاده؟چقزی نیست...نیاز به مکیدن داره نوزاد.بعضی وقتا گشنشون میس اما فقط میخوان بمکن.😊😍

از دوران جنینی اینکارو انجام میدن یه نوع غریزه اس گلم

سلام یه جور آرامش برای نوزاد
هست نوزادانی هستند که دوست دارن سینه مادر رو مک بزنند ولی بخاطر شیر زیاد نمی تونند پس انگشت شصت می خورند
البته اگر بشه پستانک رو جایگزین کرد بهتره چون انگشت خیلی دیرتر میشه از کودک گرفت