علائم رفلاکس پنهان چیه؟
چطور میشه درمانش کرد

۳ پاسخ

تک سرفه شیرتو گلوش میپره ک فکر میکنی اب دهنشه اب از دهنش میره یا شیر از گوشه ی لمش خواب خوبی نداره همش دلش میخواد شیربخوره یا از خوردن شیر امتناع میکنه ... باید ببریش دکت خودش بهش دارو میده

شیر میاد تا گلوی بچه و قورتش میده. وزن دهیش کمه. رفلاکس حتما باید تحت درمان باشه تا کنترل بشه درمان نداره تا یکسالگی خودش خوب میشه

دائم با دهنش حباب درست میکنه. انگار داره چیزی میخوره در حالی که چیزی تو دهنش نیست. پاهاش خیلی پرتاب میکنه. بالا نمیاره ولی شیر میاد به گلوش میرسه و برمیگرده کمی هم بی قراری میکنه. روزی 5قطره صبح ها قطره پدی لاکت باید بدی بهش. هر 12 ساعت هم یک قطره چکون پر شربت رانیتیدین.