۶ پاسخ

خوبه دیگه تو یه ساعت بعد مصرف مایعات شیرین از ۴تکون به بالا قابل قبوله نگران نباش خوابه حتما الان

اصلا نگران نباش، همون ٧-٨ تا حركت واسه يه روزش كافيه، منم اينطور بچم...

بچه اول من اصلا تکون نمیخورد همش یه جا سفت میشد این یکی تکون میخوره نگران نباش شب که میخوابی بیدار میشه حسابی تکون میخوره

منم توهفته۳۱ بچم خیلی کم تکون میخورد نگران نشو

بچه که دائم تکون نمیخوره بعضی‌وقتها خسته میشه میخوابه اصلا تکون نخوره خوب نیست نگران نباش

منم مثل توام . تکونای بچم خیلی کم شده ولی تو اینترنت خوندم نوشته بود هفته های آخر چون بچه بزرگتر شده و جا برای تکون خوردن کمه این حالت ها طبیعیه.