۴ پاسخ

ن عزیزم اول داخل آب جوش بزار ی چند ثانیه بعد پوست بگیر له کن

من هردفعه اندازه یه بشقاب بادام پوست میکنم میریزم تو آسیاب خوب که آسیاب شد میریزم تو یه ظرف میذارم تو در فریزر هرروز اندازه نوک قاشق برمیدارم میریزم تو ظرف آبجوشم روش خوب که شیره اش و پس داد صافش میکنم

من خشک آسیاب میکنم بعد آب جوش اضافه میکنم تو مخلوط کن بعد از صافی رد میکنم و از شیرش برای حریره استفاده میکنم

بله
پوستش رو میکنیم
رنده و