سلام پی پی پسرم سبز رنگه دلیلش چیه؟

۶ پاسخ

تو سوالای من تمام رنگا رو نوشتم خولستی مطالعه کن
نوزادان رنگ مدفوع دال بر وجود بیماری و وجود مشکل در سلامت کودک نیست. فقط مهم است که رنگ مدفوع کودک به رنگ سفید سفید نباشد چون نشان‌دهنده اختلالات کبدی در شیرخواران است و یا اینکه خون در مدفوع شیرخوار مشاهده نشود. در غیر این صورت طیف مختلف رنگ‌های زرد، نارنجی و سبز مدفوع دال بر بیماری نیست. سبز بودن مدفوع شیرخوارتان هم به این دلیل است که آنقدر سریع شکم کودک کار می‌کند که رنگدانه‌های صفراوی فرصت تغییر رنگ را در روده پیدا نمی‌کنند.

اگه گريه ناگهاني نداره گوشش نيس احتمالا پهلوهاش سرما خورده عزيزم، پهلوهاش و گرم نگه دار خوب ميشه

اگر مدفوعش سبز روشن باشه مشکلی نداره
منم دخترم گاهی وقتا مدفوعش سبز روشنه

گاهی به علت سرماخوردگی گاهی واسه رفلاکس

هربار‌که‌شیرمیدی یه سینتو‌کامل بده بهش وقتی اول شیزتو میدی اینطوری میشه معمولا سعی کن کامل سینتو بدی

یا از گوشش یا پهلوش سرما خورده یا غذای که توش سبزی بوده خوردی یا از ویتامین هستش