۵ پاسخ

امروز بهداشت بودم گف چن قطره آب نارنج یا لیموی تازه بریز. و اگر میدونی که شیرینی بیشتر میپسنده سیب زمینی و هویج سوپتو زیاد کن ک شیرینیش بیشتر بشه. در کل گفت اگر سوپو نمیخوره موادو کم و زیاد کن هر دفه ببین چجوریشو میپسنده همونجوری هر دفه درست کن‌.

هویج بهش بزن تا طعم بگیره هر دفعه یه چیز به سوپش اضافه کن که اگه خداز نکرده به هر کدومش حساسیت داشت متوجه بشی

با کره مزه دارش کن

هویجشو زیاد کن شیرین و خوشمزه میشه نه سیب نریز واسش

دستور پزشک پسر من گفته اب نارنج یا لیمو برای طعم دار کردن بریزین