۶ پاسخ

منم همین مشکل گرفتن سینه را داشتم الان میدوشم با شیشه بهش میدم شیر خشک هم میدم .یرای افزایش شیرت هم فقط باید خودتو تقویت کنی

خوحتمازیادی وابستش کردی به پستونک نه مال خودتوبده بزوربش کم کم میخوره دوباره میادشیرت نگران نباش خیلی کم بش شیرخشک بده

ماشاژسینه باآب گرم جریان شیروزیادمیکنه وقتایی ک خوابه بعدبیدارمیشه سینه روبزاردهنش ک بگیره یاسرشو ب ی چیزی گرم کن یابغلت بگیرش وراه برو تاحواسش پرت بشه بعدشیرمیخوره،شب هام هرچه بیشترشیربخوره شیرت زیادمیشه

اصلا شیرتو ندوش..شیرتو کمتر میکنی خودتو تقویت کن شدیدا

سلام بله که میشه
سرگرمش کن سینه رو بده دهنش
من آهنگ میذارم یا ویدیو تو گوشیم میگیرم کنار سینم
حواسش می‌ره به گوشیم و آهنگ سینه رو میذارم دهنش اونم شروع می‌کنه به میک زدن
اگه میک بزنه شیرت دوباره زیاد میشه حتی از قبلم بیشتر
دلستر و سوپ با کلی جو و آب هویچ و آب گوشت خوراک لوبیا و چای کمرنگ بخور کلی رو شیر تاثیر داره

خوشبحالت حداقل واسه تو سیسی میشه واسه من از سیسی هم پایین تر بزرگ ترین ارزوم این شده تا شصت سیسی یه روزی بتونم شیشه رو پر کنم😂