۴ پاسخ

سلام بچه ها با هم متفاوت هستن ممکنه بعضی ها بیشتر از ۵بار مدفوع کنن ممکنه مثل کودک شما سه بار.این بستگی به نوع شیر خوردن و تعداد دفعات شیر دهی باشه.بچه هایی ‌که از شیر مادر تغذیه میکنن بیشتر مدفوع دارن.چون شیر مادر سبک و زود هضمه به نسبت شی خشک.زور زدنش هم معمولا طبیعیه اکثر بچه ها به دو دلیل زور میزنن یا موقع مدفوع یا اینکه دل درد دارن و پاهاشونو جمع میکنن و زور میزنن.اکثر این مسائل تا پایان سه ماهگی از بین میره.

عزیزم پسر منم همینطوره دکتر گفت کولیکه

عزیز شاید نفخ داره یاکولیک داره
تعداددفعش طبیعیه هربچه ای یجوره, برای زور زدنشو و قرمزشدنشم ک بیشتر بچها همینن احتمالا کولیک داره

روزی سه بار خوبه پسرمنم اینجوری بود همش درحال زور زدن الکی بود ختنش کردم دیگ بعد ختنه الکی زور نمیزنه پسرم درحدی زور میزد ک کبود میشه الان سه ماهشه خداروشکر خوب شده