کیابه بچشون شیر خشک نان میدن مدفوعش سبزه؟

۷ پاسخ

من از وقتی آپتامیل اچ آ میدم سبز شده دکتر هم گفت اشکال نداره بخاطر ترکیبات آهنه

من ميدم و مدفوع سبز دكتر گفت اشكال نداره به خاطر اهني كه داره

مدفوع سبز به خاطر آهن شیرخشکه. ربطی به مارک شیر خشک نداره مامانی

من از وقتی آپتامیل اچ آ میدم سبز شده دکتر هم گفت اشکال نداره بخاطر ترکیبات آهنه

من اولا میدادم به پسرم ن مدفوعش زرد بود فکر نکنم از شیر خشکش باشه

مدفوع سبز ربطی به شیر خشک نداره عزیزم

عزیزم من نان میدادم به بچه بزرگم سبز نبود ..احتمالا بچتون سرما نخورده؟یا معده اش سرد نشده ؟چون معده بچه هم سر بشه مدفوعش سبز میشه