۶ پاسخ

عزیزم اهمیت نده منم پسرم ۸ و ۷۰۰ با وزن تولد ۳ و ۲۵۰ گفت یهو زیاد کرده گفتمش اصلا هم یهو نیست ماهی ۱ و ۵۰۰ پر پرش وزنی نیست اهمیت ندادم ب حرفاش اومدم بیرون...آخه دندون در بیاره راه بیوفته یا قد بکشه خودش لاغر میشه...

عزیز بچه راه بیفته کلی لاغر میشه
بنظر من اصلا رژیمش نده بزار فعلا تا میشه حسابی وزن بگیره
موقع دندون و اسهال و راه رفتنش کلی کم میکنه

بچه خواهر منم وزنش زیاد بود هربار می‌برد برا واکسن میگفتن اضافه وزن داره. الان که راه میره خیلی لاغر شده نسبت به قبل

اي جاااانم اشكال نداره بعد كه ميخواد دندون در بياره كلي وزن كم ميكنه نگران نباش عزيزم خدا حفظش كنه

زیاد نگران نباش

این بهداشت ها دیگه شورشو در اوردن پسر من ۸۶۰۰ بود تو چهار ماهگی چیزی به من نگفتن