سوراخ کردن گوش :

۵ پاسخ

اگر مفید بود دکمه مفید را بزنید

عزیزم . برای همه که عفونت نمیکنه من خودم تو سه ماهگی گوش دخترمو سوراخ کردم . هیچ مشکلی هم پیش نیومد . خدارو شکر .
شما این مطالب رو میزارید بعضی،مامانا میترسن واقعا . .
مطالب مفید تر بزارید لطفا .
اگر سوراخ کردن گوش،تحت نظر دکتر متخصص باشه
و تو خونه ازش،مراقبت بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد گلم

عزیزم مطلب های بهتری بزار اینو که منم میدونستم همه میدونن

گلم ربطی نداره مونده به نگهداریش من خواهرمو روز چله خالم گوششو سوراخ کرد هفته نرسیده خوب شد خودم پسرمو دوماهش ختنه کردم هیچی نشد ختنه که از گوش سختتره اصلا هم درد نکشید

والاما همه بچه هامونو توچله گوشاشون روسوراخ میکنیم و دوروزه هم خوب میشن اصلاهم دکترنمیبریم عفونت میکنه همش توخونه سوراخ میکنیم منم دخترموگوشاشو توخونه سوراخ کردیم اصلاحس نکردوزودی خوب شد