۴ پاسخ

دکتر بهدمن گفت هر موقع نافش افتاد حلقشم میفته دقیقا همونجوری،شد به من گفت مای بیبی کنی بهتر ادارار باعث میشه زود تر بیفته وقتیم افتاد پوست التشا اروم بکش عقب پماد بزن تا چسبندگی ایجاد نشه

ای کاش سنتی ختنه میکردی من حلقه گذاشتم پشیمونم الان آلتش رفته داخل

چهار تا هفت روز طول میکشه تا میتونی چربش کن مبارکش باشه ولی ای کاش ب روش بخیه ختنه میکردی بهتر بود چقدر ازت گرفته

سروقت پماد تتراساکلین بزن.استاشو سروقت بده دکتر به من گفت ۲روز بازش بزار فردای روزی که ختنه کردی ببر حموم واز روز سوم روزی چند بار تو آب ولرم بشونش تا روز هفتم حلقه اش میفته