۱۲ پاسخ

وزنش نسبت به تولدش به نظره من‌زیاد نیست

بهداشتا بیخیال به منم گفتن وزنش زیاده منم عصر بردم دکتر تغذیه گفت مشکلی،نداره به بجه زیر یکسال که نمیگن اضافه وزن گفت خواست دندون در بیارع به غذا خوردن که بیفته کم کم وزن کم میکنع به منم گفت کمکی را شروع کنم بهتر

دختر منم وزنش میگفتن زیاده ولی تا دندون دربیاره و راه بیفته وزنش کمم میشه

عزیزم پسر من ۹۵۰۰ وزنشه.دکترشم نگفته که اضافه وزن داره

اضافه؟؟؟پسر منم دقیقا همینه قد و وزنش دکتر کلی تعریف کرد گفت عالیه

اره ماشالله شیر خشک میخوره؟

بچه در ماه بین ۷۰۰ گرم تا ۱ کیلو وزن بگیره طبیعی خواهرجانم

نه عزیزم قشنگ حرف بهداشت ولش

پسرمن ۷ کیلو قدشم ۶۵ یکشنبه واکسن ۴ماهگیش دکترش گفت قدو وزنش طبیعی چطور به شما گفتن اضافه وزن داره

به نظر من که نه چیکار به حرف بهداشت داری بابا

پسر من ۸خورده ای بود بهداشت ودکترش گف طبیعی هس اگه شیرخودتو میخوره به مرور بعد ۶ ماه کم میشه وزنگیریش والان درست اونطوره بعد ۶ ماهگیش خیلی کم وزن زیادمیکنه

زیاد نیست عزیزم فقط بگو ماشاالله🥰
پسر منم ۷۳۰۰ بود با قد ۶۴