۶ پاسخ

عزیزم اول از همه رفتی دکتر به دکترت بگو بهت قرص بده .بعد یکمی با روغن زیتون یا سیاهدونه روی معدتو چرب کن و یکم زیره بخور بعد هر غذایی و تا ی ساعت بعد غذا دراز نکش

منم بود دکترم قرص داده بود ناشتامیخوردم.به دکترت بگو

اینم عکس ورزش مناسب رفع سوزش معده در دوران بارداری

یه قاشق غذا خوری شربت آلومینیوم ام جی بعد از غذا میتونی بخوری. یا قبل هر غذا یه قاچ سیب یا به بخور یا بعد از غذا کندر تلخ بجو معده رو اروم میکنم من خودم همه رو امتحان کردم راضی بودم. قبل از غذا یکی از دستهاتو از کنار گوش یا بغل سر ببر عقب و اون یکی دستتم از پشت کمرت بیار سعی کن دستاتو بهم قفل کنی این باعث میشه معده کشیده بشه وجا باز کنه و درد وسوزش نداشنه باشی

ولي اگه درد داري(نه سنگيني سر دل)
بهتره بري اورژانس با نظر متخصص سرم بزنن تا خوب بشي

اگه احساس موندن غذا و سنگيني سر دل داري
حتما كمي ابليمو طبيعي يا ليمو ترش كمي تو قاشق بريز و بخور
زياد نه
به اسيد معده كمك ميكنه