۵ پاسخ

سلام عزیزم پسر منم کولیک داشت تو یه ساعت معینی از روز گریه میکرد بیشتر غروب ها بود شکمش سفت و بود و دفع گاز زیادی داشت خیلی صورتش قرمز میشد و پاهاشو تو شکمش جمع می‌کرد و دستاش و مشت می‌کرد و عضلات شکمش سفت میکرد
خودتون خیلی باید رعایت کنید لبنایت حذف کن عزیزمخوراکی‌های حساسیت‌زایی مانند کلم، گل کلم، حبوبات، سیر، کافئین، تخم مرغ، تربچه، پياز، آجیل و ادويه‌جات و مواد غذایی تحریک کننده مثلا مواد پرادویه و تند را برای چند روز از رژیم غذایی خودت حذف کن خیلی حال نی نی بهتر میشه با رعایت کردن رژیم غذایی
برای آرم کردنش میتونی از صدای سشوار استفاده کنی عزیزم 🌺

کولیک اصولا از 5 عصر به بعد تا 3صبح گریه میکنن و بی طاقت میشن، با صدای هود آشپزخونه، سشوار یا اینکه تو ماشین حرکت کنن آروم میشن، رفلاکس علامتش شیر بالا میارن، سرفه ، عطسه و سکسکه میزنن، شدید باشه گلوشون خرخر میکنه درمانشم شربت راینتدین

سلام عزیزم بچه من کولیک داره شبا از یه تایمی تا یه تایم بشدت گریه میکنه بهخودش میپیچه وزور میزنه وقرمز میشه و هیچ رقم اروم نمیشه مگر بهش ارامش بدی

دختر من رفلاکس داره تاشیر میخوره اگه همون لحظه بزارم زمین بالا میاره باید 5 دقیقه ایستاده تو بغلم نگهش دارم آروغ شو بگیرم که متاسفانه خیلی سخت آروغ میزنه..

شیر نمیخوره تا میخوابونی شیر بدی جیغ میزنه گریه میکنه بیقراره