۵ پاسخ

سلام خودخانه بهداشت میگه اگر38 به بالابودوبا استا قطع نشدحتمابایدببری پزشک بیمارستان چون تب بالای 38 خطرناک هست واسه نوزاد

عزیزم لباساشو کم کن دستماله نم دار با اب ولرم کف دستت پاهایش ریاروی شکمش بزار دستت صورتشم می تونی با اب ولرم بشوری

پوشکش نکنید.دستمال با اب ولرم خیس کنید زیر بغلش بزارید پاهاشم با اب نمک ولرم پاشویه کنید.بازم پایین نیمد ۴ساعت از استا گذشت شیاف استامینوفن ۱۲۵ بزارید

پاشویه با آب ولرم.روی گردن و ران و شکم پارچه خیس شده تو آب ولرم بذار

دسمال میزاری روواکسنش؟