۳ پاسخ

بهتررر داره وزن میگیره..بعد اگر ی هفته نرید داروی کولیف بخر بده هم نفخ گیره هم برای کار کردن شکم عالیه..

قطره بی بی کر بده عالیه کمک به روده های بچه میکنه باکتری های پروبیوتیکه
پنج قطره در روز بده سریع معدش خوب میشه.
کلا دکتر به من کفت این قطره رو هر روز به بچه ها باید داد مفیده براشون

سه روز تا ی هفته ک مشکلی نداره بهش کره حیوانی اندازه ی نخود بده اگه تا ی هفته خوب نشد ی گوش پاککن با وازلین چرب کن و بزار عقبش درحدی ک یکم چرب بشه این باعث میشه ک کمکش کنه شکمش راه بیوفته. من دختر خودمم همینکار میکردم