۷ پاسخ

عزیزم فندق بخور خیلی شیر و چرب میکنه اشتهای بچه هم زیاد میشه و زودم سیر میشع عالیه حتما امتحان کن

سلام خانم کله پاچه آبگوشت خشکبار اندازه 4 انگشت آب پای مرغ باعث میشه کلسیم خودتون وکوچولوتون تامین بشه آب استخوان گاو کاچی کره محلی ولی همه این خوراکی ها باید به اندازه وکم مصرف بشه

جیگر...ابگوشت...کله پاچه....توغذاهات ازکره یا روغن گیاهی استفاده کن...

سلام شیره انگور بخور شیر رو مقوی میکنه هم لطیف

صبحانه ارده شیره بخوره خیلی خوبه

خانمی درکنار این ها عرق کاسنی شاهتره به کبابی یا بخارپز دمنوش دمکرده عناب وبنفشه آلو بخرا 3 دونه یا 4 دونه وخاکشیر باآب گرم میل کنید که کوچولو تون گرمی نگیره

سوپي كه با قلمه درست شده باشه، سرشير و سيرابي