۶ پاسخ

میتونی رابطه داشته باشی توجه کن مقعدی نباشه چون باعث عفونت میشه واذییت میشی بعدشم اگه دکتر منع نکرد بهتره ب پهلو یا وی شکل از رابطه لذت ببری یا برای کنترل بهتر روی همسرت بشینی اینطوری خیالتم راحتره تو بارداری در صورت نداشتن مشکل هیچ منع وجود نداره چون جریان خون تو سینه هات و تولید هورمون زنانه زیاده نیازه ک داشته باشی درضمن تو 3ماهه اول تعداد دفعات محدود باشه خودتم مراقب باش خیلی مراعات کن خیلی موقع نزدیکی آلت فرو نره ک باعث تحریک شدن دهانه رحم شه تعداد دفعات ارگاسم یک بار باشه نه بیشتر انقباضات رحمی هر چه کمتر بهتر🔞✅

عزیزم اگر از طرف دکترت منع نداری موردی نسیت ولی کلا آروم وملایم باشه خوبه تو سه ماه اولم هم کمتر باشه بهتر ه

واسه کسی ک سقط داشته ظرر
داره ولی اگه مشکلی نداری عیب نداره
ولی بااحتایط انجام بشه

سلام عزیزم سه ماه اول بله خطرناک چون باعث سقط میشه پس نزدیکی نداشته باشی بهتره 😊

نه خطرناک نیست مگر که موشکلی داشته باشی

نه گلم خطرناک نیست اگه برات خطرداشت دکترت بهت میگفت