۵ پاسخ

سرفه خشکشو درمان کن عزیزم بخورشلغم واب شلغم وکمی ازشلغم بهش بده تاخوب شه سرفه خشک ازسرماخوردگی نیس احتمالا ازدندونه

سلام احتمالا از دندونشه

دندون در آوردن تو‌هر بچه ایی یه علامت داره اما سرفه و عطسه و‌آبریزش بینی و اسهال و تب همه اینا از دندون میتونه باشه حالا شما یکم هواستون باشه خدایی ناکرده مریض نشه

سرما خوردگیه عزیزم

فک کنم دخی من میخواددندون بیاره سه روزه تب داره ،البته 20روزی میشه سرماخورده تاخوب شدنی تب کرده بردم دکتر استا وستیریزن بهش داد چشماش قرمز قرمزه هیچی نمیخوره بجز شیرخودم ایاازدندونه؟؟