۳ پاسخ

سلام گلم وقتی به راست راحتی به همون طرف بخواب برا منم همینه وقتی چپ میخوابیم کل بدنم خواب میره پهلومم درد میگره

من بچم سمت چپ هست اصلاهم موقع خواب پهلوچپ راخت نیستم کمی تیرمیکشه ولی راست راحت خواب میرم بدون هیچ حس بدوخیلی راحتم نمیدونم چراچون چپ سنگینی حس میکنم راست عادی اماشکم اولم هیچ فرق نداشت وتهوع هم آخرای سه ماه کامل تمام شدولی این شکمم نه هنوز

ن هیچ ضرری نداره منم ایجورم... درسته خون رسانی بهتره ولی قرار نیس ضرر داشته باشه.