۸ پاسخ

دکتر به من گفت قطره آ د رو توی روز بده شب باعث بی قراری میشه

عزیزم با قطره چوان بزار گوشه دهانش بهش بده و یه فوت کوچولو تو صورتش کن تا قورت رده همه حجم دارو رو رو یه جا نریز تو دهنش آروم آروم بده

سلام من قبل از شیردادن بهش میدم بعدازاون چون پستونک میگیره پسرم ،بهش میدم تااون و قشنگ با مکیدن هضم کنه.

من هر موقع بیدار بود و هشیار میدم اولش بچه رو نیمه نشسته کن و بعد اروم اروم بده بهداشت میگفت اگه بچه پس بیزنه نصف کن نصفش رو الان بده نصفش رو بعد

من دخترم طعم موزی بهش میدادم به یه نحوی تف میکرد بیرون ولی طعم پرتقال رو خیلی دوست داره و قشنگ میخوره

نیم ساعت قبل شیر. طعمش رو دوست نداره

من موقعی ک گشنش باشه کم کم بهش میدم میخوره بعدش شیر میدم ک.مزش بره

سلام من بهش قطره رو میدم بعدش شیر میدم بهش چون طعم و بوی قطره خوب نیست نمیخوام تو دهنش بمونه