۱۱ پاسخ

شیرتو پرچرب کن مصلا اجیل بخورمخصوصا فندق یا اینکه شیرخشک بده

اگه خیلی بیقراری میکنه یعنی سیر نمیشه آبگوشت ماکارونی و بادام خیلی برا اقزایش شیر خوبن رازیانه هم خوبه

پودر لیدی میل خیلی خوبه بخور خودت من ک راضیم شیرمو خیلی بهتر کرده

یا شیرتونو تقویت کنید یا شیر خشک کمکی بدی بهش

شیر خشک بهش بده اگه میخوره . اگه میتونی شروع کن به غذا کمکی دادن

یکی از نشونه های سیر شدن و به مثدار کافی شیر خوردن نینی اینه که روزی ۵ تا ۶ بار پوشکش احتیاج به تعویض داشته باشه و ادرار کرده باشه

ازکجا میدونی سیرنمیشه

سلام عزیزم دختر منم اینجوری بود.دکترش گفت وقتی قد و وزنش خوبه پس سیر میشه.

سلام اگه سیر نمیشه زیر نظر دکتر شیر خشک بده

شیر کمکی استفاده کن ببلاک خوبه بگیر براش

شیر خشک بده شیرتم تقویت کن