۴ پاسخ

سلام اخه بچه یه ماه به غیرشیرچیزی نمیخوره که یبوست داشته باشه.دکترگفت بچه تا۳ماهگی نفخ داره.شمام پدی لاکت بهش بدین بخاطرناارومیش.اگه شیرخودتونومیخوره وتاده روز شکمش کارنکرد دیگه اون بحثش جداس

پدی لاکت بده خیلی خوبه

پسر منم همینطور عزیزم من جوشونده چندتا قطره چکون بهش میدم یا یک شماره با شیشه شیر میدم یک ساعت نشده دسشویی میکنه

مطمینی یبوسته؟ شاید کولیکه، نی نی منم بخودش میپیچه و درد داره ، ولی پای یبوست نزاشتم ، و دکترش داروی کولیک داده و گفته باید صبرکنیم دوره اش تموم بشه. یه بچه چهل روزگی یه بچه پنج ماهگی خوب میشه.