۱۵ پاسخ

عزیزم شیرخشت بهش بده ترنجبین مال اینه که شکمش راه بیفته شیرخشت برای زردی خوبه

دخترمن همینجوربود خوب میشه نگران نباش

دوماهشه هنوز آزمایش زردی میبریش😐دختر من هشت روزش بود زردیش رونه بود دکتر اطفال گفت دیگع نمیخوات ببریش خودش به مرر میات پایین وماهم دیگه نبردیمش مشکلیم نداشتع تا الان .البته تاقبل هشت روز سه روز تو خونه زیر دستگاه بود یه روزم بیمارستان.دلیلی برای نگرانیتون نیست.

عزیزم بچه منم زردی داش. احتمالا از شیر خودتم هس. دو روز شیر خشک بهش بده شیر خودتو یبار در روز بهش بده. بقیش شیر خشک. ایشالا ک خوب میشه. شیر خشت هم از عطاری بگیر بهش بده. لامپ اتاقشم بزار روشن باشه همیشه.

۶که چیزی نیست

اول ک زردی تا ده روزگی خطرناکه، بعدش مشکل نداره، دوم 6 زیاد نیست تا همون 10 روزگی هم رو 12 به بالا خطر داره، سوم ترنجبین دم کن یه قاشق چایخوری بده بهش قطره بیلی ناستر هم دکترا میدن، در کل نگران نباش، دکترشم عوض کن اگه این چیزا رو نمیدونسته

فلوس بدین بهش زود خوب میشه

آب انار فراوان بخورید

عزیزم ترنجبین خوبه پسرت بخوره خودتم گرمی زیاد نخور خوب میشه

عیب نداره پسرمنم تادوماه کشید ختنس کروم کلارفع شد عالیه ختنه

زیاد شیر بده،بدنش رو با عرق کاسنی بشور با سدرم خوبه،ترنجبین و شیر خشت بخور میتونی ترنجبین در حد خیلی کم ب بچه هم بدی،زیادم نگران نباش خوب میشه تا۳ ماهگی مشکلی نداره

شیش که مشکلی نداره زود زود شیر بخوره دفعات مدفوعش زیاد باشه خوب میشه نگران نباش

#مقدار_مصرف
و #طرز_تهیه_ترنجبین_برای_نوزاد
👇👇
ترنجبین را حدود یک قاشق مرباخوری تا غذاخوری در یک چهارم استکان آب جوش حل کرده و پس از صاف کردن به نوزاد بدهید. میزان مصرف ترنجبین باید آنقدر باشد که با ایجاد اسهال ملایم جرم‌های رسوبی و چسبیده به جدار روده‌های نوزادان پاک شود. لازم به ذکر است که ترنجبین را از یک قاشق چایخوری در حالت ناشتا شروع کرده و در یک چهارم استکان آب جوش حل که شد صاف کرده و به نوزاد بدهید، بخورد ولی اگر کار کردن شکم ایجاد نشد، دوباره دو ساعت بعد این میزان تکرار می‌شود. معمولا با این روش 3 تا 7 روز طول می‌کشد تا زردی نوزادان درمان شود.
╭┅──────┅╮
@Noh_maheziba ✨🤱🤰
╰┅──────┅╯
عزیزم اینو الان خوندم مثل اینکه برای زردی مفیده گفتم برات بزارم

ختنه کردی؟منم پسرم تا ۲۰ روزگی زردی داشت تا ختنه کردیم زردیشم رفت به طور کل..

خودت چیزایی که سردیجاته و ادرار اوره بخور تا به پسرت هم تاثیر کنه ادار زیادباعث دفع میشه تا میتونی شیر بهش بده اگر هم ختنه نشده زودتر ختنه کنید خیلی تاثیر داره میتونی با اب جو هم بدنش رو خنک نگهداری