۱۰ پاسخ

من که الان شیش و خرده ای هست،۳ براش تنگ شده،میخوام چهار ببندم....البته به پوشک هم بستگی داره،الان ۳مای بی بی براش تنگه،اما ۳ بارلی،براش خوب بود.

منم ۳ میبندم مارک مای بی بی
مولفیکس کمرش کوتاهه میزنه بیرون

پوشک مرسی سایز ۳ خیلی خوبه فک کنم تا ۸ کیلو جواب میده، چون بزرگ و خوبه

سلام من ۳ مای بیبی میبندم، به درشتی بچه هم بستگی داره و فرم هیکلش، اگر قدش بلند باشه یه سایز بزرگتر براش بهتره

من سه میبندم اندازه هست.چهار یکبار بستم بنظرم خیلی بزرگ بود براش.البته هر مارکی متفاوته.شما چه مارکی میبندی؟

سلام منم براش چهار میبندم 7کیلو و 200گرمه پوشکش تنگ شده باید سایز پنج بخرم براش

آی گفتی من کلا به سایز پوشک مشکل دارم.دخترم ریزه میزه س 2مرسی میزنم کوچیکه 3 میزنم بزرگه 3 مای بیبی میزنم پاشو میزنه

من ۴ مولفیکس میبندم

سلام من ک چهار میبندم

منم پس باید ۴بخرم