۱۱ پاسخ

سلام من اکثر پوشکا رو گرفتم افتضاحشون مای بی وملفیکس بود که نم پس میداد بارلی خربدم عالیه با پم پرز

گلم احتمالا سایز پوشک ...دیرتعویض کردن..نحوه ی پوشک...مشکل تواین ۳مورده

سلام نینی منم اینطوری بود تا سایز مناسب خریدم درست شد

هم جیزایی ک مامانای دیگه‌گفتن ... هم اینکه زود ب زود عوض کن هر دو یا س ساعت ی بار

سایز پوشکشو عوض کن سایز ۳ببند بعدش کش پوشکو بیار به سمت رون پاش چسبشم سفت کن

خب شاید سایز پوشکش براش کوچیکه،وگرنه نباید پس بده ک!

بر طبق وزن رو پوشک براش بخر.اگه پیپیشم خیلی ابکیه با پزشک مشورت کن

وزنش چنده؟مولفیکس چند میبندی؟اینکه کش وسط باید به داخل باشه هردوطرف پوشاک رو به یه اندازه بزار کج نبند و ساعتشه زیاد نباید بزلری بمونه تو پوشاک

سلام حتما خوب میبندی وگرنه امکان نداره نمیدونم بده

منم مولفیکس استفاده می کنم برای پسرام اونام تا سه ماهگی اگه از چار ساعت دیرتر عوضشون میکردم نم میزدن ولی کم کم خوب شدن الان دیگه هر ده ساعت عوضشون میکنم شمام روی ساعت عوض کن تا نم نزنه

شاید سایز پوشاکش کوچیکه ، یام دیر دیر عوض میکنی