۱۰ پاسخ

حالا یکم داروشو بده تازه دیروز شروع کردی چیزای نفخ دار خودت نخور
گرمیچر همین دارویی ک دکتر داده بده بهش چند روز خوب میشه اروم میشه

سلام مامان آرسام..خب همه نوزادا کولیک دارن..خودت یه کم رعایت کن که چی میخوری..چیزا نفخ دار نخور..مرکبات هم نخور..من خودم رعایت میکنم خدارو شکر بهتره..تازه قطره هم نمیدم بهش بجز پدی لاکت..

چقد گناه دارن 😥کاش خودمون دلدرد بشیم ولی بچهامون نشن 😫

سلام عزیزم بیشتر نوزادا همینطورن تا چن ماه.. بعضیا تا ۳ماهگی خوب میشن بعضیا تا ۶ماه همینطورن .. ماساژش بده آروغشو حتما بگیر وارونه بندازش رو دست.. تا کمتر غربزنه

عزیزم اسم کولیک و‌نگیر ک امون همه بچه هارو بریده پسر من وقتی بدنیا اومد کولیک داشت چنتا دکتر بردم گفتن تا سه ماهگی زور میزنن ب پسرمن دکتر کولیکد کولیکز گرمیچر داد بنظرم کولیکد عالیه چون بادشکنه

مامان ایلیا از چند ماهگی بهش عرق نعنا و نبات دادی؟

ینی این قطره کولیف خوب نیس؟ بعد اینکه اینا رو احتیاجی نیس دکترش تایید کنه ؟

عزیزم معمولا کولیک و دل درد تا 4 ماهگی بچه ها هست و طبیعیه کاری نمیشه کرد اما من به پسرم نبات سفید و عرق نعنا یه قاشق کوچیک میریزم تو آبجوش میدم خیلی خوبه

قطره کولیک ایدز بهش بده با گرمیچل بعد هر شیر خوردن خیلی خوبه ابی رو اتیش

دکتر ب دخمل من پدی لاکت داد و کولیک ایز