۷ پاسخ

پسره منم دقيقا همينطور بود هميشه ميپريد پشت گلوش خيلي حالم بد ميشد تا اينكه قطره اد ويوا كيدز گرفتم هم خوشمزه اس هم بهتره نكته مهم اينكه بريز تو سر شيشه خودش مك بزنه بخوره يكم يزرگتر كه ميشه خوب ميشه الان من با قطره چكون ديگه ميدم و نميپره خدا رو شكر پشت گلوش

من با سرنگ میزیم تو لپش یواش یواش میخوره.

نه عزیزم این کارو نکن ،قطره آد چربه برا همین پریده گلوش شما قطره چکونو گوشه لبش بذار یه قطره بچکون اروم اروم قطره قطره بهش بده فقط گوشه لبش بگیر و اینک اگ قورت نداد ی فوت کوچولو تو صورتش بکن قورت میده .اگ پرید گلوش سریع برعکسش کن جندتا اروم بزن پشتش خوب میشه ،اگ نفسشو حبس کرد که اینکارو نمیکنه ،باسنشو فشار بده خوب میشه نترس منم خیلی میترسیدم و این چیزا برام پیش اومده اینکارارو انجام دادم الان دیگ ترسم ریخته

بریز گوشه لپش.با شیر قاطی نکن چون هیچ وقت حجم دارو زیاد نمیکنن به بچه بدن.حتی نیم سی سی نیم سی سی بهش بده و بهتره از ۲۰دقیقه قبل یا بعد از شیر بهش بدی

من ميريزم تو سر شيشه هاي داروخوري. مثل شير ميخوره، فقط چون بد مزس با يه كم شير ميشه قاطيش كرد كه اوغ نزنه

سهلام من فک میکردم من بد بهش میدم بخوره ک میپره گلوش

دخترمنم گاهی اوقات میپره توگلوش خیلی بدمیشه ولی الان دیگه یه قطره یه قطره میدم بینش چندثانیه صبرمیکنم که کامل قورت بده