۷ پاسخ

مایونز تو بارداری خوب نیست و مضر هست چون تخم مرغ خام استفاده میشه و مواد نگهدارنده داره.خوردن تخم مرغ هم اگه چربی ندارید تا 4یا 5تا در هفته اشکالی نداره.

مایونز درسته که حالا خیلی خوب نیست ولی مشکلی ایجاد نمیکنه اون مایونزی که میگن ضرر داره مایونز خونگیه وگرنه کارخونه ای باشه اکیه تخم مرغ نهایتا روزی یک عدد اونم کاملا پخته شده

اره من هفته های اول خیلی هوس سالاد پرسس و سالاد الویه میکردم خیلیم خوردم😁

من که نه تخم مرغ میتونم بخرم و نه مرغ به خاطر همین هفته یه بارسالاد اولویه درست میکنم اخه خیلی دوست دارم

هفته ای 5 تا اشکالی نداره

سس استفاده کردم اما تخم مرغ من نمیتونم بخورم بدم اومده

من چندباری سس مایونز مصرف کردم ایشالله چیزی نشه هررو زم یه تخم مرغ آب پز یاصبح یاعصرانه میخورم