۶ پاسخ

دختر من استامینوفن نمیخوره ی قطره ک بخوره کل محتوی معدشو جهشی بالا میاره .بروفن هم میتونی بدی ولی من این دفعه واسه شش ماهگی مجبور شدم شیاف بذارم .دستمالو با آب ولرم زیر گردن زیر بغل رو شکم رو رونش بذار دماش بیاد پایین الکلو نمک اینا توو آبش نریز یهو دمارو میاره پایین لرز میکنه پاهاشم اصن توو آب نذار ک لرز میکنه .حموم آب ولرمم میگن خوبه .ایشالا هیچ بچه ای تب نکنه منکه مردمو زنده شدم دو روز

لباساشو کم کن اتاقش رو هم زیاد گرم نکن قطره شو هر۳ساعت بده و پاشویه هم تو این تب خطرناکه یه دستمال نخی بردار باآب ملایم روبه سردخیس کن بزار رو پیشونیش تندتندعوض کن..کمپرس یخ هم بزارحتما

گریه کردنش بخاطر پاشویه بهتر ازاینه تبش بره بالا. یکم طاقتتو بالا ببز و به گریه اش توجه نکن و سریع پاشویه اش کن تب شوخی بردار نیست

رو پیشونیشم بزار....خیلی بالا رفته ها....مواظب باش

حتما پاشویش کن... دست و پاشو آب بزن... رو سرش دستمال و با ابگرم خیس کن آبشو بچکون بزار

حتما پاشویه کم...زیر بغلشم بزار...لباساشو کم کن