۴ پاسخ

منم اینجوری شدم چهارکیلوکم کردم اشتهام بهترنمیشد هیچ دوروزیباریچی میخوردم،قرص دمیترونم دیگ ازگلوم پاین نمیرف،اولیل ماه پنج رفتم دکترم ویتامین پریناتال داد،میخورم هرشب با دمیترون،میترسم دمینرون قط کنم باز حام بدبشه،ولی خداروشکر اشتهام بهتر شده زیادنمیخورم،ولی مثل قبل بارداری لاقل میخورم،و چهارکیلومم برگته

سلام عزیزم منم همینطور بودم بهم دکترم قرص زینک flaxanداد روشم نوشته ب کمپلکس.اشتها آوره اگه ویار و تهوع نداری بخور من میخورم ولی بزور هفته ای یه دونه دو سه کیلو چاق شدم ولی ویارام خوب نشده هنوز برهمین نمیتونم قرصو بخورم دو هفته خوردم ۳ کیلو چاق شدم مشهود بودبرام اشتهام زیادشده.
اکتی ناتال هم داده بود ولی معدم اذیت میشد ..

مولتی ویتامین پرینتال دکترتون براتون نوشته؟ من میخوردم ماهی ۳ حداقل چاق میشدم اولشم منم وزن کم میکردم

وزن نی نی چطوره گلم ؟