۱۲ پاسخ

یه درصدم فک نمیکردم تو این زمونه باشن مادرای جوونی که خرافاتی باشن!!!!!!اخه مردم ایران تا کی میخوان اینهمه خرافاتی باشن🥴🥴🥴🥴من مادر شوهرم گیر داده بود یه شونه که چهل تا دونه داره بگیر رو سرش اب بریز برای چلش بذار دیگه دلدرد نگیره رک بهش گفتم گریش به خاطر کولیکه ربطی به این خرافات نداره تا شیش ماه همینطوریه انجام ندادم!!!!!!!!!
اب فقط بهتره وقتی داری شیر میدی نخوری اونم دلیل علمی داره که الان یادم نیست بگم

یعنی الان سی روز اب نخوردی؟😐😐😐😐چی چرت و پرتا تو چرا گوش میدی عزیزم

ادم چهل روز اب نخوره مگه میشه😐😐😐اتفاقا در این زمان بدن بیشتر از هرموقعی به آب و مایعات احتیاج داره و تا الانم ک آب نخوردی به سلامتت ضرر زدی

عزیزم منم شنیدم..البت من تا ده روز نخوردم...اونم تا ده روز اب جوشیده رو میذاشتم یخچال سرد میشد میخوردم...امانع تاچهل روز...اونم مامانم میگف بخاطر بخیه هات مراعات کن..ن بخاطر بچه

کجایی هستید؟ اینقدر خرافاتی؟؟ بحق چیزهای نشنیده 40 روز آب نخوری بخاطر دلدرد،؟ مگه ربط داره؟ والا آدم بیسوادش هم میدونه که تو بارداری باید مرتب مایعات خورد

من تا یک ماه ب حدی اب میخورم که نگو حتی نصف شب بلند میشدم دو سه تا لیوان اب میخوردم پسرمم الان سه ماهشه تا الان اصلا دل درد نداشته تازه اب شیرتم زیاد میکنه اینکه میگن اب نباید زیاد بخوری برا اینه که شاید شکمت دیر جمع بشه

عزیزم این خرافات چیه😐من همه چیو رعایت میکنم تو حسرت یه قهوه ام ولی بچم همچنان کولیک داره،آب یخ نخور که اونم کلا برا هیچ کس خوب نیس کبد رو چرب میکنه وگرنه به بچه ربطی نداره

وااا یعنی دورازجون ازتشنگی هلاک شیم

خرافاتن بابا بخور

نه اینا هم اش حرفه عزیزم بخور من که خودم از اولش خوردم

بابا با سواد روزی چن لیوان آب باید بخوری... کجایی هستید شما ایقد خرافاتی تشریف دارید

لری ..؟تش میشه آتیش😉