۷ پاسخ

سلام مامان عزیز
پسر منم اینطوره.حتی فرنی با شیر هم نداد از اول
سرلاک میخوره و سوپ و بسکویت و خرما
که چند وقته 3 وعده فقط سوپ
هیچی نمیخوره دیگه.صبانه هم سوپ😂
شما عدسی هم میتونی صبها بدی.نان سنگگ با آب جوش نرم کنی کره بزنی کمی شکر اینم خوب میشه

سلام عزیزم
موز له شده ،خرما پوست گرفته له شده همراه با بیسکویت داخل آب زده،پودر بادام یا پسته همراه با کمی پودر نارگیل همه را مخلوط کن معجون خوشمزه ای میشه بده نوش جان کنه البته دخی من که نمیخوره😑

تخم مرغ آب پز،سرلاک برنج،شیره انگور آب می ریزیم داخل ش قانون تلیت میکنم میدم،موزوبیسکویت مادریکم آب می ریزم روش میدم بخوره،عدسی هم وقت بشه میدم

والا صبحانه خور نیست متاسفانه‌ ولی منم همینارو درست میکنم گاهی میخوره. گاهی با جودوسرپرک و خرما و پوره سیب درست میکنم. فرنی رو با میوه درست میکنم یا حلیم درست میکنم. اینجور چیزا

سلام عزیزم. خوبی. دختر من هم رفلاکس و کولیک شدید داشت. تا حالا بهش صبحانه پوره سیب زمینی و کدو حلوایی و هویج و یا مخلوط این سه و یا زرده تخم مرغ و بلدرچین و فرنی با آب و آرد برنج و شکر و یا کاچی با آرد گندم و آب و شکر میدادم و نهار و شام آبگوشت که فقط با گوشت و سیب زمینی و آب و کته و سوپ و آبگوشت مرغ میدادم. کلا تو غذاها هنوز از رب و گوجه و پیاز و حبوبات استفاده نکردم. گاهی هم حلیم میدادم. اما گوشت بره و آب قلم گوسفند زیاد استفاده کردم. میوه هم خرما و سیب دادم. ده روز دیگر نوبت داره پیش دکتر کامل درباره غذا میپرسم. حتی کره هم برا رفلاکس مضر من تو غذا به جای کره روغن زیتون میریزم

وقتی ب پروتیین حساسه ب شیر خشک معمولی و بسکوییت مادرم حساسن؟؟چون‌شیر خشکم ک از شیر گاو داره توش‌نه؟

همین ها را میدم😥😥😥😥😥چیز دیگه ای نمیشه داد