۶ پاسخ

عزیزم یه پد بذار تا دوساعت اگه خیس شد کیسه ابه ولی اگه مثلا یه بار صبح اینجوری میشه یه بار شب نه ،اون دیگه ترشحه،من خودمم همینجورم

یع نوار بذار خم وراست بشو اگه ازت بیاد مال کیسه غیرازاین ترشح آبکی

کیسه آب خود بخود خارج میشه با ترشح و ادرار فرق داره کامل

سلام عزیزم.نشتی کیسه آب لزج نیست.گرمه و مثل آب.حجم آبی ک خارج میشه ی دفعه ایه و لباس زیر و شلوار رو خیس میکنه.ی پد یا چندتا دستمال کاغذی بزار و چند بار سرفه کن اگ خیس شد نشتی کیسه آبه اگ‌ نه ترشح هست

اینا ترشحه عزیزم کیسه اب قشنگ‌مشخصه تو کلاسا گفتن هم‌بو داره هم مثل آبه و داغ خودت متوجه میشی که ترشح نیس

نوار بهداشتی بگذار اگه خیس موند کیسه آب پاره شده اگه چیزی نشون نمی ده چیزی نیست. اما به دکترت بگی‌ضرر نداره