۷ پاسخ

رو پا میخوابه متاسفانه زانو درد وحشتناکی گرفتم

روی پا یا تو بغل😔

رو‌‌ پا و‌ داره پاهام میشکنه 😫

بستگي به سنش داره نوزاد معمولا زير سينه در حال شيردهي ميخوابه و يكم بزرگتر تو بغل در حال تكان دادن يا روي پا معمولا بايد عادتش داد به روشي كه خودتون راحت تر هستين😍

الان سن پسرتون طوری هس هر طور عادت بدین همونطور خوابش میبره

خیلی پسرم ب کریرش عادت کرده میزارم داخل کریر ی پارچه نازک روی صورتش..ی لالایی قشنگ خودم یا همین گهواره خیلی زود میخوابه خداروشکر..شبا هم چراغا خاموش زیر سینه

رو پا متاسفانه پاهام درد میکنه همیشه