۷ پاسخ

شاید خوب سیر نمیشه

سلام دختر منم که الان دو ماهشه شب تا خود صبح بیداره خواب نداره ولی روزا راحت میخابه اشکالی نداره

عزیزم پسر بچه س دیگ..پسر بچه ها خیلی کم خوابن..در ضمن تازه ب دنیا اومده صبور باش گلم تا دو ماهگی همینه کم کم درست میشه

شما فکر میکنی نداره، همه بچه ها تو این سن درد دارن چون روده در حال تکامله

خوب سیر میشه؟؟
یه روش خواب داشته باشین، یا لالایی خاصی یا مثلا روی پا بخوابونینش،

سلام.بی قرار هم هست یا فقط نمیخوابه؟

عزیزدلم اگه شیر خودتو میخوره احتمالا شیرت چرب نیس و زود هضم میشه و گرسنش میشه تغذیتو باید مقوی تر کنی
اگه شیر خشک میدی ک باید شیر خشکتو عوض کنی