۵ پاسخ

من از این پیج گرفتم خیلی عالیه هرچیربگم کم‌گفتم aamin.food.organic

من سويق كودك گرفتم خوبه از عطاري حكيم تو اينستا مطمئن هستش محصولاتشattary110hakim

سلام عزیزم
من از آیت الله تبریزیان میگیرم راضیم
لینک کانالش تو سروش
#جلددوم (درمان های عمومی)

✅ مطلب شماره ٢١

#درمان_با_دعا
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
ابن بسطام در کتاب طب الائمه با سند صحیح از امام رضا علیه السلام که می فرمایند:
یا مُنْزِلَ الشِّفَاءِ وَ مُذْهِبَ الدَّاءِ أنْزِلْ عَلَی وَجَعِی الشِّفَاءَ فَإِنَّکَ تُعَافَی بِإِذْنِ اللهِ عَزَّوَجَل
👈 این دعا کوتاه و در سه جمله بیشتر نیست و مضمون عالی دارد و برای عموم بیماری ها کاربرد دارد. خوب است انسان این دعا را حفظ کند و به بیمارهم یاد بدهد.
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بیانات آیت‌الله تبریزیان(پدرطب اسلامی)
👇👇👇
@saba_shop

عزیزم من از اینجا خرید کردم کارش عالییییی

عزیز از اینستا سرچ کنی سویق خاله مریم عالییی