۱۱ پاسخ

عزیرم.اون استامینوفن نیست بهش دادن خودت باید نیم یاعت قبل رفتن دو برابر وزنش بهش استا میدادی بعد هر چهر ساعت تکرارس میکردی

مامان آروین جان راست میگه اون قطره استا نبوده قطره فلج اطفال بوده

پای راستش درد می کنه پای چپش اصلا اذیت نمی کنه
شروع کن کمپرس سرد و بزار
چهار ساعتی یه بار دو‌برابر وزنش بده بهش
معمولا از عصر درد پاشون شروع میشه بهش دست نزن اصلا اولش شاید اگه دست بزنی گریه کنه ولی بعدش دیگه خودش پاشو تکون نمیده

فقط دوقطره الان بهش بده دوبرابر وزنش روی پاش هم یه قطره استا بزن کمپرس یخ امروز وگرم فردا

ازهم الان بهش قطره بده هرچهارساعت وکمپرس هم هریکساعتی چندثانیه بزار پای چپ درد داره فقط مواظب تبش باش

اون دو قطره استامینوفن نبود
همین الان 12 قطره رو بهش بده
کمپرس سرد هم از الان

سلام عزیزم اون قطر فلج اطفال می ریزن دهن بچه حالا اگه پسر خوشگل ات تب داره هر چهار ساعت خودت آستامینوفن بده اگه هم میخوای کمپرسی روز اول بزار روی پاهش بعد روز بعد کمپرسی گرم بزار

از الان شروع کن تا فردا هر ۴ ساعت بهش استا بده بعدش ۶ ساعتش کن بعد ۸ ساعت قطع کن دو برابر وزنش هر ۲ ساعتم به اندازه ۵ دقیقه کمپرس سرد بذار واکسن پای چپش سخت تره و دردناکتر پای راستش واکسن هپاتیت اون زیاد سخت نیست

دستتون درد نکنه مامانای مهربون واقعا مفید بود ممنون از همتون

اگه تب داشت هر ۴ ساعت. اگر تب نداشت هر ۶ ساعت تا ۲-۳ روز.
از شب کمپرس بزار

4ساعت بعد اون موقعی ک اونا دادن. بزار از الان