۶ پاسخ

اره چرا عادی نباشه .بعدم شبا چون ارامش داری تکوناشو بیشتر متوجه میشی.ساعت خواب نی نیت اینجوریه☺

بچه منم اینطوربود شبهاکه میشد داخل دل من عروسی بود،موج مکزیکی،داستان داشتیم
چقد درد میکرد وقتی لقدمیزدقربونش برم
دیگه کاری که ازدستم برنمیمود مینشستم رو مبل فقط نگاه حرکات شکمم میکردم وباهمسریم میخندیدیم دیگه نهایت میخاستم سربه سرباباش بذارم بادست میگرفتمش شوهریم صداش درمیمومدکه بچه مو ولش کن چکارش داری
باباتامیتوتی واسه خودت بازی کن
الان که چن روزه زایمان کردم واسه ام شدن خاطره ی شیرین
میگذره عزیزم😊😊😊

سلام اررره عزیزم منم همینطوری بودم دقیقا چندشبی نخوابیدم باز خوب شد

هروقت اینجور سوالا برات پیش میاد که نگرانت میکنه زنگ بزن به دکترت با منشیش در میون بزار اون بهتر کمکت میکنه

منم دقیقا اینجوریم ولی طبیعیه نگران نباش

تاصبح تکون میخوره چراازدکتربپرس عزیزم