۵ پاسخ

اره عزیزم درسته برا من تو 12هفته 14هفته گفتن پسره باورنمیکردم. ولی تو 18 هفته انومالی دکتر دستگاهو نزاشته گفت پسره

من تو 13هفته رفتم گفت دختره به احتمال زیاد اما دو هفته دیگه هم بیا تا مطمئن بشم هفته 15رفتم گفت پسره هفته 26هم رفتم گفت پسره الانم هفته28هستم

منم ۱۴هفته بهم گفت دختره بعد انومالی که رفتم دیگه قطعی گفت دختره

بله از دکترم پرسیده بودم از ۱۵ هفته به بعد کاملا عضوش درست شده و مشخصه.

سلام .معمولا تو 15 هفته خطا کمتره فکر نکنم اشتباه گفته باشه.من بچه قبلیم تو 14 هفته رفتم و درست گفت.