۸ پاسخ

اگه شیر خودتو میخوره که شیر خودتو تقویت کن به حرف هیچ احد اناسیم گوش نده اما بهت پیشنهاد میکنم اوایل روزی دووعده بار ظهر یبار شب قبل خواب و بعدا که شیرت انشالله زیادتر شد و بهتر شد فقط شب قبل خواب بش شیر خشک بده ..به عنوان کمکی خوبه

اول اینکه وقتی پزشک گفته ببلاک حتما همون بده اگه نساخت به بچه عوض میکنه بعدش نان اگه شیرخودتم‌میخوره بهش ندی بهتره چون نان از بقیه شیرخشکا خوشمزه تره و ۹۰درصد بچه ها که شیرنان میخورن همراه سینه وقتی بزرگ تر بشن فرق سینه و شیشه رو متوجه بشن چون نان خوشمزه سینه رو ول میکنن ولی اگه شیرخودتو نمیخوره نان میتونی طبق نظرپزشک اگه بچه میسازه بدی
من آپتامیل میدم به دخترم با شیرخودم چون آپتامیل خوشمزه نیس بچه اشتیاقشو برا سینه مادر ازدست نمیده من که راضی ام هم وزن دخترم خوبه

نان سنگینه من ۲ماه دادم یبوست شد
ببلاک دادم خیلی راضیم

ببلاک بهتره گلم..نان هم خوبه..باید ببینی کدومش بهش بیشتر میسازه..ببلاک خوشمزه تره

به منم گفتن وزن دخترت کمه شیرخشک بده ولی من به جای شیرخشک دادن شیر خودمو تقویت کردم الانم وزنش عالیه بهتره شما هم اگه شیر خودتو میخوره شیر خودتو تقویت کنی

نان چربیش خیلی زیاده همون ببلاک بده اون شاید باعث بیماریهای زیادی بشه یدفه نمیشه نان داد

نان تعریفش خیلی شنیدم دکتر گفت به بچه ات بده بخوره برا زردی ولی خودم اینکار نکردم

به حرف دکترت گوش بده شاید ببلاک واسه دخترت مناسب تره دیگه