۴ پاسخ

مگه چند کیلو که نتونه راه بره؟ بعدشم بعضی بچه ها زود راه میرن بعضیا دیرتر اصلا نگران نباش عزیزم. بهداشت حرف الکی زیاد میزنه ببرش دکتر متخصص

یکمی ب وزنش ربط داره ولی اصلا جای نگرانی نیست هنوز فرصت داره براه راه رفتن بعضیا زودتر بعضیا دیرتر راه میرن دختر من ۹ ماهگی راه افتاد

ربطی به وزن نداره پسر منم همینطوره خودش به موقع راه میوفته تمرین کن باهاش یاد میگیره الان که وقت راه رفتن نیست

سلام نه خوبه هر بچه ای یه جوره یکی دور راه میافته یکی زود ولی پسر شما الان نرمال خودشو داره طی میکنه منم پسرم یک سال و ده روزشه تازه چند قدم میره میافته انگار میترسه خودش به موقعه شروع میکنه به راه رفتن اصلا جای نگرانی نداره فقط باهاش کار کن سرپا نگهش دار خودت برو عقب تر بذار چند قدم بیا طرفت فقط مواظبش باش که به جای نخوره