۴ پاسخ

اخه چ کاریه ک همه رو باهم دادی؟
من قطره کولیک اید میدم عالیه گریب میکسچر گرفتم بعضی وقتا میدم سعی کن غذای نفاخ نخوری اگه شیر خودت میدی

من کولیکز و رانیتیدین میدم مشکلی نداره دخترم
هرسه رو با هم دادید؟
شاید تداخل دارویی براش پیش اومده.

دو روش گرفتن آروغ نوزاد
برای پیشگیری از دردهای کولیکی نوزاد آروغ نوزاد را بگیرید

‍ بعد از اتمام شیردهی🍼، کودک را به آغوش گرفته و سرش را روی شانه تان قرار دهید و به آرامی پشت او را نوازش کنید تا هوای معده اش خارج شود👼. با این کار راه گوارشی کاملا باز شده و هوای بلعیده شده از طریق دهان خارج می شود این عمل معمولا با بالا آوردن کمی شیر همراه است پس بهتر است روی سر شانه تان یک دستمال یا پارچه قرار دهید که لباس تان کثیف نشود😊!
اگر نوزاد هنگام شیرخوردن خوابش برد نیازی نیست بیدارش کنید برای گرفتن آروغ کافیست به پهلوی راست بخوابانید تا در صورت استفراغ وارد ریه نوزاد نشود مدتی که گذشت به پهلوی چپ بخوابانید

گلم هیچ وقت دارو رو باهم نده بین هر دارو یی باید دوساعت فاصله باشه