۶ پاسخ

ديروز دكتر به پسر من پماد ان ان داد گفت روزي يكبار يكم بزن به جاهاييكه خشكه اما به شدت مراقب باش به چشمش نخوره . پيشونيو گونه هاش مثل اسكاچ شده بود

عزيزم صورتشو با کرم مرطوب کننده کودک چرب کن.اول صورتشو با آب ولرم و پنبه تميز کن بعد هم کرم بزن.مرطوب کننده دست و صورت فيروز خيلي خوب هس حساسيت هم نمياره

پسرمن تا قبل ۲ماهش به شدت پوست پوسته دستاش پاهاش همجاش کم گم پوسته هاریخت وخوب شد توفقط با همون روغن بدنش ماساژش بده کم کم اوکی میشه

روغن بدن و وازلين براي صورتش استفاده نکن .وازلين باعث تيرگي پوستش ميشه و موهاشو ضخيم ميکنه.شامپو 1*2مارک موستلا براش استفاده کن عالي هس

دخترمنم همینطوریه, روغن بدن بچه براش بزن, پوسته هارو نرم میکنه, و با هربار حمام رفتن میریزه.

عزیزم وقتی حمامش میدی بدنش وموهاش وتمیزبشورکه پوسته هانمونه بعدازحمامم وازلین بچه بهش بزن البته وازلین بدون بو