۴ پاسخ

سلام اپتامیل من بچمو اپتامیل میدم اگه اسهال نکرده نیاز نیس عوضش کنی

سلام منم دخترم آپتامیل میخوره و تغییری نمیکنه یه بار نان خریدم بهش بدم اصلا نگرفت بخوره

شیر خشک نان بخار اهن بالا بچه یبوست میگیره من بیومیل ب پسرم میدم ماشاالله بهش میساره تند تند سکسه هم میزنه بهترین شیرخشک بیومیل با شیر مادر برابری داره اونقدر سبک و خوبه

خواهر شوهرم با بچش نان میده کلیم تپلی شده من اپتامیل میدم بنظرم اپتامیل اگه به بچه میسازه خیلی بهتره ...من نان رو نمیپسندم چون بچه پف میکنه حالا باز صلاح خودت و دکتر و ببینی چی میسازه بهش