۴ پاسخ

کاش میشد یه سرلاک دیگه رو هم ازمایش میگردین///ابنجور ک‌شما میگید بعید نیست از همین باشه////یا چندروز سرلاکشو قز کنید دوباره بدین دیگه مطمین میشید حساسیت داره یا نه

آره احتمالا حساسیت داره

سلام عزیزم ممکنه داشته باشه چون وقتی منم به دخترم دادم رفلاکسش خیلی شدید شد دیگه ندادم الان گندم میدم خیلی خوبه

ی سوال دیگه سوپ که براش درست میکنم با هویج و سیب زمینی و آرد برنج همین علائم و داره از چی ؟ روغن زیتون می‌ریزم ب پروتئین گاو حساسیت داره