۱۰ پاسخ

یه کار دیگه هم ک مفیده اینه که یه گوش پاک کن رو آغشته به روغن زیتون کنید و تا دم همون پنبه اش داخل مقعدش کنید اینم جواب میده بادشم میاد بیرون

پاهاشو به صورت پا دوچرخه حرکت بدین آروم جمع کنید توی شکمش تا باد خارج بشه. دوتا انگشتتون رو روغن زیتون بزنید و دور نافش در جهت عقربه های ساعت بمالید حدود ۲۰ مرتبه. دمر بزارینش. شربت گریپ میکسچر هم مفید بعد از شیر بهش بدین. خودتون هم سرچ کنید غداهای نفاه نخورید

لبنیات نوشیدنی گاز دار. و غذای تند باعث میشه بچه بیشتر نفخ کنه این چند قلم رو کمتر مصرف کنید .روغن زیتون رو دایره وار دور ناف بچه جهت چرخش عق به های ساعت ماساژ بدین اینو دکتر میگه وبعد حوله یا کهنه ای رو گرم کنید مواظب باشید زیاد داغ نشه و روی شکمش بزارید انشالله به زودی خوب میشه

خودت رازیانه وزیره وعرق نعنا بخور وغذا های نفات نخور به بچه هم شربت کاراوی میکسیچر وکولیک ایز بره راحت میخابه وخوب میشه تند تند هم آروغش بگی

قطره دایمتیکون.رازیانه.خودت هم رازیانه بخور.ماساژ دادن کمر و شکم باروغن

رازیانه با یه کم خیلی کم شکر اسیاب کن خودت بخور یه کم بز رو زبون بچه،

من هروقت دخترم نفخ کنه یا چند قطره کلپوره یا چندقطره رازیانه بهش میدم سریع خوب میشه

قطره پدی لاکت خیلی خوبه منم به دخترام میدم البته قطره دایمتیکون هم میدم اونم خوبه

حوله گرم بزار رو شکمش،دمرش کن رو دستت اروم ماساژش بده با روغن زیتون گاز شکمشش خارج میشه

یه مقدار نبات داغ و عرق نعنا بهش بده